top of page

Welkom bij De Valk

Wij serveren smaakvolle Belgische klassiekers met een vleugje Franse keuken. De cosmopolitische invloeden zorgen voor verfijnde smaken in een zeer gezellige omgeving die gepaard gaat met een aangename bediening. Wij bieden een brede scala aan heerlijke gerechten, desserts & meer, in het kort voor ieder wat wils. Wij werken continu aan het verbeteren en uitbreiden van onze menu, onze menukaart wordt dus continu geüpdate. Onze klassiekers komen natuurlijk altijd wel weer terug en hierbij proberen we uiteraard zo seizoens gericht te werken. In het kort, meer dan een klassieke bistro! 

Gezellig tafelen & drinken 

Kom bij ons genieten in Belgisch- Franse sferen in onze fijne bistro te Lier of Borsbeek Waan je even in een gezellige omgeving met onze klassieke menukaart, het gezellige gastheerschap en meer,...

Wij zijn een veelzijdige bistro en bevinden ons op twee prachtige locaties. Naast de typische uitstraling hebben wij meer te bieden, een ruimte en gezellige sfeer. Op zoek naar een warme sfeer voor een tête-à-tête, een business meeting of met heel de vriendengroep of grote gezelschap. Onze zaal is aangepast zodat ook grote groepen kunnen komen genieten van gezellig avondje uit. 

Kom & ontdek De Valk! 

bottom of page